Party- en Zalencentrum ’t Haske in Joure verkocht

“Ik ben blij dat ’t Haske door Jouster ondernemers wordt overgenomen en in de huidige vorm wordt voortgezet”, aldus Henk van Bruggen eigenaar van het grootste particuliere zelfstandige horecabedrijf
van Friesland.

Henk van Bruggen is verheugd dat hij kan aankondigen dat zijn horecabedrijf is verkocht aan de Jouster ondernemers Alie Wouda en Anne-Klare Dingemans. Het personeel is afgelopen vrijdag ingelicht. De horeca zaak stond al meerdere jaren te koop en is al enkele malen dichtbij een defintieve overname geweest. Daarbij zijn ook belangstellenden geweest die rigoreus andere plannen hadden met het horecabedrijf. De uiteindelijke kopers hebben aangegeven de functie en sfeer van ’t Haske te willen behouden voor “De Jouwer” en de rest van Friesland en omgeving.

Weinig veranderingen

“Natuurlijk zullen er zaken worden aangepakt en in een moderner jasje worden gestoken maar de gastvrijheid welke door Van Bruggen en het personeel altijd is uitgestraald willen we graag behouden” aldus de ondernemers Wouda en Dingemans. We blijven operationeel, dat betekent dat de aanvragen van boekingen dan ook gewoon door kan gaan!

Van Bruggen is blij voor zijn personeel en zal na de overdrachtsdatum van 1 juni 2023 nog regelmatig aanwezig zijn in ’t Haske. Henk van Bruggen: ”Het is afgelopen jaren niet altijd even makkelijk geweest om de moed er in te houden en des te mooier is het dan dat deze kopers zich hebben gemeld. Ik ben blij voor mijn gezin dat ik hun meer aandacht kan geven en voor mijn personeel dat zij hun baan kunnen behouden. Ik wens de nieuwe ondernemers veel succes en zal hen de periode na 1 juni dan ook ondersteunen waar dat kan”.

Vergelijkbare berichten