Pean-buiten genomineerd voor ‘Meest Innovatieve Vakantiepark van de Benelux’ Award

Pean-buiten, het sfeervolle vakantiepark in het hart van Friesland, is officieel genomineerd voor de prestigieuze ‘Meest Innovatieve Vakantiepark van de Benelux’ Award. Deze prijs wordt georganiseerd door Pleisureworld, in samenwerking met Pretwerk.nl, NRIT, en Recreatief Totaal. Deze nominatie onderstreept de vooruitstrevende aanpak en duurzame initiatieven van Pean-buiten, dat zich vanuit Friesland nadrukkelijk onderscheidt in de Benelux.

“In een wereld waar duurzaamheid en innovatie kernbegrippen zijn, streeft Pean-buiten ernaar voorop te lopen,” vertelt Christophe Meijer. “We zijn trots op onze duurzame bedrijfsvoering en onze benadering van kleinschalig, maar kwalitatief hoogstaand toerisme. Dit is een erkenning van ons harde werk en onze inzet om onze gasten een unieke ervaring te bieden.”

De combinatie van duurzaamheid, kleinschalig maar hoogwaardig toerisme, en de uitmuntende online presentatie is kort gezegd de reden dat Pean-buiten zo positief opvalt. “We liggen in een afgelegen deel van de Friese natuur, direct aan open vaarwater. We bieden een mix van ontspanning, ontmoeting, en ontwikkeling. Juist omdat we zo diep in de natuur verstopt zijn, maken we graag gebruik van online kanalen om ons verhaal aan de wereld te vertellen. Onze trots vatten we samen in de verhalen die we vertellen,” aldus Christophe Meijer.

‘Meest Innovatieve Vakantiepark van de Benelux’ Award

De ‘Meest Innovatieve Vakantiepark van de Benelux’ Award richt zich op vakantieparken die uitblinken door hun unieke concepten, kwalitatieve uitvoering, en positieve ontvangst bij hun doelgroep. Pean-buiten wordt geprezen om zijn duurzame bedrijfsvoering, kleinschalige opzet, en de moderne manier waarop het park zich online presenteert. “Dit is niet zomaar een nominatie; het is een bevestiging van onze filosofie dat je ook op kleine schaal grootse dingen kunt bereiken,” voegt Meijer toe. “We zijn vereerd om naast andere innovatieve parken te staan en kijken uit naar de uitslag op 14 mei.”

Vergelijkbare berichten