Qop: Mooie kansen voor ondernemers in Noordoost-Fryslân

Businesscases

De businesscases van de Versnellingsagenda zijn onderverdeeld in de onderwerpen: Arbeidsmobiliteit, Wendbaar Vakmanschap, Bouw, Metaal, Ondernemers en netwerken, Toekomstbestendige landbouw en Regiomarketing. Sluit het projectidee aan bij één van deze businesscases, neem dan contact op met een van de programma-adviseurs van Stichting Qop of kijk op de website www.qop.nl. Vanuit Qop koppelen we partijen en adviseren en denken we graag met je mee in een projectidee.

Subsidie aanvragen

De subsidieregeling is beschikbaar voor Ondernemers, Kennisinstellingen en overheden. Door gezamenlijk te werken, investeren en aan de slag te gaan in de regio dragen we bij aan de economische groei, innovatie en stimulering van werkgelegenheid. Subsidies tot 25.000 euro kunnen het hele jaar door worden aangevraagd. Subsidies boven de 25.000 euro gaan via de tenderopenstelling. De eerstvolgende openstelling is vanaf 17 januari 2022.

Neem contact op

Heb jij een goed idee of wil je sparren over de mogelijkheden die deze subsidieregeling voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel 0511-760 009 of stuur een mailtje naar info@qop.nl.

Qop wurket foar jim!

Delen via

Vergelijkbare berichten