UNIS Group Job-Event bij UNIS Flyers

UNIS Group Grou, internationale servicepartner voor de industriële elektronica, houdt op zaterdag 10 februari 2024 het UNIS Group Job-Event. Een laagdrempelige manier van kennis maken met UNIS Group. Met als afsluiting een ticket voor de ijshockeywedstrijd, diezelfde avond om 20:00 uur, de UNIS Flyers tegen de Snackpoint Eaters Limburg. 

Van 18:30 uur tot 20:00 uur nemen ze je mee in de wereld van UNIS Group: Wie zijn ze? Wat doen ze? Waarom is het interessant om bij UNIS Group te werken?

Na een korte presentatie over UNIS Group krijg je de mogelijkheid om met de medewerkers te spreken. Zij vertellen over werken bij UNIS Group en doen hun best doen om alle vragen te beantwoorden!

Na alle informatie is het tijd voor ontspanning en een potje ijshockey in Thialf! UNIS Group is met trots hoofdsponsor van de UNIS Flyers in Heerenveen. Daarom nodigen ze je van harte uit om na de kennismakingssessie de wedstrijd bij te wonen. Wil je iemand meenemen? Geen probleem! Ook voor je introducé wordt een ticket klaargelegd. Meld je hier  aan en scoor die baan! Let op: meld je aan voor 9 februari.

Check hier al onze vacatures!

Vergelijkbare berichten