Veel belangstelling voor ‘De Dag van de Ondernemer’ in Wolvega

Ruim 70 ondernemers namen woensdagmorgen deel aan De Dag van de Ondernemer in het gemeentehuis in Wolvega. De bijeenkomst die werd georganiseerd door de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) en de gemeente Weststellingwerf, begon met een ontbijtbuffet. Hierna openden wethouder Roelof Theun Hoen en CCW-voorzitter Liesbeth deze bijeenkomst.   

“Als ondernemer zorg jij ervoor dat onze samenleving door blijft lopen. Dat lijkt vaak vanzelfsprekend, maar is het niet. Ondernemen vraagt lef, flexibiliteit en veel passie. Je verdient een dag waarop je in het zonnetje wordt gezet”, aldus de organisatoren.

Joyce de Ruiter deelde haar bijzondere en inspirerende levensverhaal over wendbaarheid op de Weststellingwerfse Dag van de Ondernemer. Op haar zestiende kreeg Joyce een diagnose die haar toekomstperspectief ingrijpend veranderde: “je wordt doof én blind”. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet Joyce de wereld positief, want zoals zij zelf zegt: “Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben én ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.”

(Foto: Lenus van der Broek)

Vergelijkbare berichten