Waar als kleine ondernemer vergaderen, presenteren of workshop houden bij een thuiswerkplek?

De thuiswerkplek betekent soms de ruimte waar een kleine zelfstandige het mee moet doen, vooralsnog. Ligt er de professionele behoefte om een product of idee te pitchen, een vergadering te houden, of een workshop te organiseren, dan kan dit een kleine uitdaging betekenen. Maar een ondernemer zou geen ondernemer zijn als daar geen passende oplossing voor wordt gevonden; in dat geval biedt een mooie vergaderruimte een pasklaar antwoord. Het spreekt voor zich dat een vergaderruimte centraal gelegen moet zijn, en als het even kan zich in een sfeervol stadscentrum bevindt. In Leeuwarden is vergaderlocatie The Meetingroom hét antwoord op deze behoefte van kleinere ondernemers. Want historisch en charmant Leeuwarden heeft alles in huis, evenals het centraal gelegen The Meetingroom, om een geweldig event te maken van ieder zakelijk moment.

Zakelijke activiteiten uitbreiden in het kloppend hart van Leeuwarden

Ruimte voor zakelijke groei kan soms betekenen dat er tijdelijk de beschikking moet zijn over een representatieve vergaderruimte, iets waar het de kleine onderneming in Friesland aan kan ontbreken. Het kan daarbij van belang zijn om te kunnen vergaderen in Leeuwarden, terwijl het fysieke kantoor ontbreekt, of te beperkt is. The Meetingroom, gelegen in het historisch hart van Leeuwarden, biedt een passende oplossing voor iedere onderneming of organisatie.

The Meetingroom, een kleine introductie

In een historisch stadspand, locatie centrum Leeuwarden, is de stijlvolle vergaderlocatie van The Meetingroom gevestigd. Deze vergaderlocatie omvat 3 separate ruimtes welke te reserveren zijn. Allen even stijlvol, van hoogwaardig design én met een huiselijke moderne touch. De omgeving, en zo ook The Meetingroom, ademen karakter en historie uit. Dit is waar je als bedrijf graag neerstrijkt voor het houden van een vergadering, een workshop, of om je product te pitchen. Alles voor een geolied en goed georganiseerd event is er aanwezig. Van flipovers, snel internet tot een beeldscherm per ruimte. Je kunt snel ter zake komen en je klanten of collega’s in stijl ontvangen.

Na afloop, of tijdens de bijeenkomst, kan er ruimte zijn voor nabijgelegen horecabezoek, of wandeling in het fraaie centrum van Leeuwarden. Maar ook binnen The Meetingroom zelf zijn er faciliteiten als een lunch of koffie/ thee te boeken. The Meetingroom is goed bereikbaar via openbaar vervoer en auto, diverse parkeergarages liggen in de nabijheid van de vergaderruimte. Wie wil boeken kan dit doen voor een maximale grootte van 10 personen.

Voor wie?

The Meetingroom is voor de zakelijke klant te boeken, die om wat voor reden dan ook een representatieve ruimte hartje Leeuwarden zoekt, en dat voor een groepsaantal van maximaal 10 personen. De nadruk ligt op het organiseren van vergaderingen, workshops en presentaties voor kleine groepen. Kunstnijverheid workshops zijn hier overigens niet te houden; de vergaderruimte betreft geen praktijkruimte waar geverfd en dergelijke kan worden.

De prijzen zijn meer dan schappelijk voor een dagdeel of hele dag; vergaderen in Friesland kan dus voor een mooie prijs in het hart van de provincie plaatsvinden, voor iedereen goed bereikbaar en in een prachtig mooie, eigentijdse ambiance.

Vergelijkbare berichten