Wettermerk lanceert merkevent voor klimaat- en waterproblematiek

Wettermerk Marketingbureau kondigt een eigen event aan om bedrijven in de water- en cleantech industrie te helpen hun unieke innovaties beter zichtbaar te maken. Met de wereldwijde klimaatverandering en watercrisis in gedachten, heeft Wettermerk het initiatief genomen om deze bedrijven de kans te geven hun merkverhaal te creëren om de inzetbaarheid van hun milieuoplossing te vergroten. ‘Marketing Creators’ Day’ zal op vrijdag 30 juni plaatsvinden in de Kanselarij Leeuwarden, de hoofdstad van watertechnologie. De dag zal bestaan uit verschillende sprekers, discussies en workshops.

Hydraloop als headliner

Harm Beerda, Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Waterbedrijf Groningen, zal toelichten hoe de watercrisis een bedreiging vormt en hoe urgent het is dat technologiebedrijven oplossingen bieden. Barbara Mounier, Hoofd Communicatie en Partner Strategy bij Hydraloop, zal als headliner spreken over hoe Hydraloop een wereldwijd merk is geworden en zo klanten werft voor hun oplossing én bijdraagt aan een waterresistente planeet. Wettermerk helpt bij het creëren van aantrekkelijke verhalen om innovaties effectief te vermarkten. De relevantie van de verhalen zal tijdens de Marketing Creators’ Day beoordeeld worden door een deskundige jury, bestaande uit CEO’s van gevestigde bedrijven, journalisten en netwerkpartners. Na afloop zal er een feestelijke borrel plaatsvinden.

Regionale samenwerking

Dankzij de sterke specialisatie in watertechnologie is Leeuwarden een ware waterstad. Met de steun van lokale partijen, zoals Water Alliance, Gemeente Leeuwarden en Founded in Friesland, organiseert Wettermerk het evenement ‘Marketing Creator’s Day’.

Meer Marketing Creators’ Day Het doel van het Marketing Creator’s Day 2023 event is om innovatieve oplossingen voor klimaat- en waterproblematiek beter op de kaart te zetten. Meer informatie over het event is te vinden op: www.marketingcreatorsday.com. Op deze site kunnen de technologiebedrijven hun tickets ook bestellen. Actuele informatie over het event, zoals de bekendmaking van de zes juryleden, is te vinden op de LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/marketing-creators-day/.

Vergelijkbare berichten