3M Platinum certificering voor Haan Reclamewerk

Haan Reclamewerk uit Stiens (Frl.) draagt al jaren het 3M-kwaliteitslabel als gecertificeerd dealer. Onlangs mochten ze promoveren tot het level van Select Platinum Graphic Provider. Dit is het hoogste niveau van ondersteuning voor signmakers die werken met de veelzijdige folies deze wereldspeler. Over het hele land zijn er slechts enkele reclamebedrijven die zich hiermee kunnen onderscheiden ten opzichte van collega beletteraars.

Commercieel directeur Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk was dan ook zichtbaar ingenomen met het certificaat dat hem werd uitgereikt door Ruben van Raam van 3M. De signmaker maakt een sterke groei door en dat komt vooral door grote nationale accounts. Denk aan landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheidsinstellingen. “Deze opdrachtgevers zullen de toegenomen expertise en de exclusieve garantievoorwaarden zeker waarderen. Als 3M nieuwe producten introduceert gaan wij daar ook als eerste gebruik van maken. Dat is van onschatbare waarde omdat de folies zeer veel verschillende toepassingen kennen,“ zo vertelt De Jong trots.

De decoratieve folies van 3M worden bij Haan Reclamewerk gebruikt voor car wrapping, belettering, digitaal printen en bewegwijzering. Sinds vorig jaar is een aparte divisie van het bedrijf, Haan Raamfolie techniek, actief in de functionele folies, daarbij kan gedacht worden aan zonwering, warmte-isolatie, inbraakwering en privacybescherming. De nieuwe certificering zal dan ook in alle gelederen van het bedrijf doorklinken.

Vergelijkbare berichten