ACCRES Accountants en Belastingadviseurs blij met nieuwe pand Burgum

“Wij zijn blij en trots dat we vanaf begin augustus in ons spliksplinternieuwe pand in Burgum zitten aan Jhr. H.B. van Sminiaplein 4”, meldt ACCRES Accountants en Belastingadviseurs B.V.

“Wij zitten hier samen met o.a. Van Campen & Dijkstra (verzekeringen, Regiobank en hypotheken) en notaris Dantuma. Hierdoor hebben wij korte lijntjes met hen om onze klanten ook op deze gebieden snel te kunnen adviseren. We willen graag dicht bij onze klanten staan en een laagdrempelig en toegankelijk advies is dan ook onze kracht.”

Opening door wethouder De Pee

“Kom langs op zaterdag 7 oktober van 13.00 tot ongeveer 17.00 voor de feestelijke opening van ons pand. Om 13.30 uur zal de officiele opening gedaan worden door wethouder Caroline de Pee. U kunt ons pand van binnen bekijken en er zijn leuke activiteiten voor de kids, waardoor u rustig kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook wordt er een verloting gehouden waarbij u kans maakt op een keramische barbecue. Uiteraard bent u ook op andere momenten van harte welkom op een van onze kantoren. Loop gerust een keer binnen zonder afspraak.”

Vergelijkbare berichten