Nieuw bij Fortibox: Kies en reserveer zelf je container

Zelf je container uitkiezen, met een QR-code informatie opvragen én de reservering maken: bij Fortibox in Burgum kan het. Dankzij deze unieke manier van werken zijn de nieuwe, gebruikte en refurbished zeecontainers voor de verkoop en verhuur mateloos populair. Er wordt dit najaar zelfs een tweede opslaglocatie geopend, op de Burgumerdaam in Burgum.

Alex Jongedijk, algemeen manager van Fortibox, heeft het momenteel druk met de verkoop en verhuur van zeecontainers aan zowel bedrijven als particulieren. “We hebben recent besloten tot een herpositionering en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Fortibox stond voorheen bekend als Jaap Holwerda Zeecontainers, en maakt onderdeel uit van Jaap Holwerda BV. We hebben dan ook al jarenlange ervaring met de verkoop en verhuur van containers.”  

Zelf uitzoeken

Jongedijk vervolgt: “Met Fortibox maken we duidelijk dat we een ruim assortiment containers in allerlei maten en kleuren aanbieden, voor zowel de verkoop als verhuur. Belangstellen kunnen 24/7 op het voormalige Quatrebras-terrein in Noardburgum terecht om zelf een container uit te zoeken, de QR-code te scannen en ter plekke mobiel te betalen. Dit gaat allemaal via onze webshop en verloopt dus geheel contactloos. Wie nog vragen heeft, kan natuurlijk altijd even bellen.”

Vele toepassingen mogelijk

Deze methode is niet alleen uniek, maar ook betrouwbaar, veilig en duurzaam, vertelt de gedreven manager. “Het grootste voordeel is dat je zelf je container kunt uitzoeken, dat is bijna nergens zo. Wat je wensen zijn voor een container hangt natuurlijk helemaal af van welke toepassing je ervoor in gedachten hebt. De meeste bedrijven en particulieren gebruiken een container voor opslag, maar er zijn vele toepassingen mogelijk. Zo wilde een klant recent twee identieke containers gebruiken om een veranda van te maken. Ook een vakantiehuisje en zelfs een zwembad zijn mogelijke toepassingen. Je kunt ervoor kiezen om je container thuis te laten bezorgen, zelf op te halen of hem op ons terrein te laten staan.”

Lage huurprijzen

De meeste aanvragen van zowel bedrijven als particulieren zijn voor verhuur en voor een bepaalde periode, merkt Jongedijk. “Huren kan voor zowel een korte als langere periode, maar minimaal vanaf vier weken. De Burgumerdaam is een beveiligd terrein waar de containers achter een hek komen te staan en alleen huurders kunnen binnenkomen. Daar een container huren kost een fractie meer dan op Quatrebras, maar op beide terreinen houden we de huurprijs laag. We zien in de omgeving dat er veel ‘units’ op bedrijventerreinen worden aangeboden voor dezelfde doeleinden als waarvoor onze containers geschikt zijn. Daar worden behoorlijke huurprijzen voor gevraagd. Wij bieden graag een alternatieve oplossing, voor een hele schappelijke prijs.”

‘Kom gerust kijken’

Jongedijk wil maar zeggen: van je bootje stallen tot je huisraad even kwijt moeten tijdens een grote verbouwing: voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. “We willen het mensen graag zo makkelijk mogelijk maken. We zijn laagdrempelig en hebben hele korte lijntjes. Even bellen kan bijvoorbeeld altijd, we geven graag advies of meer informatie. Er is veel mogelijk qua afmetingen en bijvoorbeeld kleuren. Voor de ene klant maakt dat allemaal niet zoveel uit: die heeft gewoon opslagruimte nodig en stelt verder niet zoveel eisen. Maar als je graag zeker wilt weten wat je krijgt, kom dan gerust even kijken en reserveer de container van jouw keuze. Wij willen ons hier echt mee onderscheiden, want we merken dat er behoefte aan is. Wie nieuwgierig is nodig ik van harte uit om eens te komen kijken!”

Vergelijkbare berichten