DELTA Netwerk start aanleg van glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Waadhoeke

De afgelopen maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Waadhoeke. Het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Daardoor profiteren de ondernemers van deze bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van zakelijk glasvezelinternet.  

Diana Daniel, projectleider DELTA Netwerk: “We weten allemaal dat glasvezel toekomstbestendig is, maar ook nu is er al behoefte aan een bredere, snellere en stabiele verbinding. Wij vonden dat dit gebied niet mocht achterblijven. Ik ben dan ook blij voor alle ondernemers dat het gelukt is, mede dankzij de grote inzet van onze deelnemende partners”.  

Samenwerking  

Dankzij het enthousiasme van de ondernemers en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.  

Aanleg  
De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen worden op korte termijn opgestart. Alle betrokken partijen ontvangen binnenkort meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.  

Meer informatie 
Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl/zakelijk en doe de postcodecheck. Hier is ook meer informatie te vinden over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen Waadhoeke.

Vergelijkbare berichten