Wat verwacht Kies Koers van de BCDN 2020?

Wat verwachten deelnemers van de komende editie van de Business Contact Dagen Noorden (BCDN)? Ymkje de Vries, eigenaar van Kies Koers in Burgum, vertelt waarom Kies Koers wederom aanwezig is op de beurs, op 24 en 25 maart in het WTC Expo in Leeuwarden. 

1. Waarom zijn jullie met jullie bedrijf aanwezig op de BCDN?  
BCDN is een gezellig evenement waar waardevolle contacten gelegd kunnen worden tussen ondernemers of bedrijven. Kies Koers is uitgebreid, er is een coach aangenomen om alle individuele gesprekken en vragen op zich te nemen. Ook is er een trainer aangenomen om de NLP trainingen en opleidingen zowel in Burgum als in-company aan te kunnen blijven bieden. Dus naast de connecties met andere bedrijven gaan wij als nieuw team ook naar BCDN om sterk te staan als team en dat naar buiten te communiceren.

2. Wat verwacht je van de BCDN in 2020? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?  
De visie van Kies Koers is: mensen de tools en inzichten geven om met plezier te komen waar ze willen zijn. Dat geldt ook voor bedrijven. Onze ambitie is om leidinggevenden te inspireren in het investeren in hun eigen medewerkers. Dit zal leiden tot gemotiveerde medewerkers met minder (ziekte)verzuim. De investering in medewerkers leidt altijd tot sterke zichtbare resultaten, niet alleen in verzuim, vooral ook in omzet. Laten we wel wezen, iedereen wil toch graag met plezier naar het werk gaan om het beste uit jezelf te halen.

3. Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist op de BCDN aanwezig te zijn, welke meerwaarde heeft de beurs volgens jou?  
De naam BCDN zegt het al, het zijn zakelijke contacten in het Noorden. Met onze centraal gelegen vestiging in Burgum zijn we makkelijk bereikbaar. Bovendien staan we met beide benen op de grond. Uit ervaring weten wij dat de Friese nuchterheid bij veel van de andere bedrijven een band en vertrouwen schept. Alleen op basis van vertrouwen kun je goede contacten opbouwen.

4. Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien in maart?   
Kies Koers biedt NLP opleidingen en trainingen die gecertificeerd zijn door ABNLP (the American Board of NLP). Vrijwel ieder jaar gaan de trainers naar Amerika voor bijscholing. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Naast kwaliteit staan we voor resultaat, dat kan alleen behaald worden als jij je op je gemak en veilig voelt in de trainingsomgeving. Iedere trainer doet het op zijn eigen manier en je kiest voor ons omdat wij bij jou passen, om het optimale resultaat te kunnen behalen.
Wij spelen in op de behoefte van de persoon, het bedrijf of het team waarmee we werken. In-company trainingen worden op maat bijgesteld waar dat nodig is voor een specifieke groep. Ook bieden wij teamontwikkelingstrajecten aan, omdat ook wij weten dat een training van een paar dagen meestal een korte energie boost geeft. Om op lange termijn resultaat te blijven behalen is het nodig om er een langere periode regelmatig bewust mee bezig te zijn.

5. Aan een evenement zoals de BCDN deelnemen, is onderdeel van je werk. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?
Ik zie dat mensen stappen maken, op alle niveaus, dat vind ik leuk. Het gevoel dat je krijgt als iemand dingen écht anders gaat doen en daarbij dus ook echt gelukkiger wordt, dat is geweldig. Dat is waar wij het voor doen.

Profiel:
Naam: Ymkje de Vries
Bedrijf: Kies Koers
Functie: Trainer / eigenaar
Woonplaats: Burgum
Hobby’s: Zeilen, hardlopen en werken
Lijfspreuk/motto: Je kunt de windrichting niet veranderen, wel de stand van je zeilen.

Delen via

Vergelijkbare berichten