Wat verwacht Ninestep Coaching & Training van de BCDN 2020

Wat verwachten deelnemers van de komende editie van de Business Contact Dagen Noorden? Willeke Bloemsma-Koomen, eigenaar van Ninestep Coaching & Training in Leeuwarden, vertelt waarom dit bedrijf Ninestep Coaching & Training aanwezig is op de beurs, op 24 en 25 maart in het WTC Expo in Leeuwarden.

Waarom zijn jullie met jullie bedrijf aanwezig op de BCDN?

Om andere bedrijven te leren kennen en mijn eigen bedrijf zichtbaar te maken.  

Ik  ben in 2002 met mijn eigen bedrijf gestart in Amsterdam. Bijna  3 jaar geleden ben ik naar Leeuwarden verhuist en heb eerst als Agile Coach bij de ING gewerkt waar ik als coach ook weer nieuwe ervaring en inzichten heb opgedaan. Ik mistte mijn mooie koffer met gereedschap om mensen écht vooruit te kunnen brengen in hun persoonlijke ontwikkeling, dus ik besloot om weer voor mezelf te gaan beginnen met mijn expertise: Het Enneagram en BML (Body and Mind language) onder de naam: Ninestep Coaching & Training. Ik stel me daarom graag aan veel bedrijven op de BCDN voor.

Wat verwacht je van de BCDN in 2020? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

Mijn doel is om met allerlei bedrijven kennis te maken en allerlei bedrijven kennis te laten maken met Ninestep Coaching. BCDN zorgt ervoor dat veel bedrijven met elkaar in contact kunnen komen om elkaar te laten groeien, qua ontwikkeling en omzet,  door het beste uit elkaars werelden te halen. Zo reken ik op het geven en ontvangen van  enorm veel inspiratie omtrent de thema’s Energie, Talent, Vitaliteit en Innovatie.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist op de BCDN aanwezig te zijn, welke meerwaarde heeft de beurs volgens jou?

Meerwaarde van de beurs is om in korte tijd  veel bedrijven te ontmoeten en kennis met elkaar te maken, zodat je weet met welke organisaties het voor beide partijen interessant is om nu of later zaken te doen.

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien in maart? 
Allereerst wil ik in workshops van 20 minuten laten horen én laten ervaren wat de kracht van de combinatie: Enneagram en BML kan opleveren voor wat betreft het verhogen van werkplezier en verlagen van verloop en ziekteverzuim.

Daarnaast kunnen deelnemers mijn nét gelanceerde (20-02-2020) boek: “werkplezier” kopen; werkgerichte oplossingen vanuit het Enneagram om al een beetje in de goede stemming, die werkplezier met zich meebrengt, te komen.

Wat ons uniek maakt is dat we de uniciteit van ieder bedrijf zien en serieus nemen. We brengen structuur aan middels negen stappen  en passen daarbinnen maatwerk toe om daadwerkelijk bij het gewenste resultaat te komen. Wanneer er sprake is van burn-out gerelateerde klachten, dan is het van belang om te herstellen; vaak is dat individueel. Gaat het om voorkomen van stress- of burn-out gerelateerde klachten of het aanmoedigen van duurzame samenwerking, dan zijn trainingen van het team in combinatie met individuele coaching een aanrader.

Maar kom gerust langs op onze stand, zodat we er meer over kunnen vertellen.

Aan een evenement zoals de BCDN deelnemen, is onderdeel van je werk. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Dat ik bij wijze van spreken “als een pianostemmer kan fungeren” voor individuen en groepen waar “het niet zo soepel loopt”. We zoeken samen de snaren op die de klank vertroebelen en stap voor stap zie je verbeteringen ontstaan; herstellen waar het moet en voorkomen waar het kan. En als dan blijkt dat alle tonen weer zuiver zijn en dat men geleerd heeft om regelmatig te “stemmen”,  zal de mooiste muziek gespeeld worden. Zó kan mijn dag niet meer stuk!

Profiel:

Naam: Willeke Bloemsma-Koomen
Bedrijf: Ninestep Coaching & Training
Functie: Eigenaar
Woonplaats: Leeuwarden
Hobby’s: dansen en piano spelen
Lijfspreuk/motto: “Waar een wil is, is een weg!”, waarbij veel klanten grapten: “Waar Wil is , is een weg!”

Delen via

Vergelijkbare berichten