Feestelijke start bouw nieuwbouwpand van A.P. van den Berg

“De start van de bouw is een belangrijk moment in het bouwproces. We zijn nu langer dan een jaar bezig met de nieuwbouwplannen en nu gaat het dan echt los. Door dit te vieren met de aandeelhouders, de gemeente, het bouwteam en niet te vergeten met ons personeel willen we dit kracht bijzetten”, aldus Algemeen Directeur Mark Woollard. Wethouder Hedwich Rinkes memoreert nog aan de verstrekking van de vergunning een jaar geleden. “In mijn ambtsperiode was dit mijn eerste zoektocht naar en aankoop van een bedrijfskavel, het is mooi om te zien dat de bouw nu daadwerkelijk is gestart”.    

Ontwerp nieuwbouwpand

Het nieuwbouwpand van A.P. van den Berg bestaat uit een productie- en kantoordeel. De productie bevindt zich aan de straatkant van het terrein, waar de innovatieve apparatuur voor bodemonderzoek in eigen huis worden gemaakt. “In samenwerking met de gemeente hebben we ervoor gezorgd dat het kantoorpand op de achterzijde wordt gevestigd. De kantoren kijken zo uit op de natuur aan de achterzijde en de productie staat op deze manier centraal in het straatbeeld, wat onder andere ook weer logistieke voordelen oplevert”, aldus Mark Woollard.

Trouw aan Heerenveen

Familiebedrijf A.P. van den Berg is al bijna 55 jaar gevestigd in Heerenveen. Vanaf de oprichting in 1968 heeft A.P van den Berg altijd bewust voor Heerenveen gekozen. Na vestigingen op de Tolhuisweg en de Burgemeester Falkenaweg is A.P. van den Berg inmiddels al 46 jaar aanwezig op de IJzerweg in Heerenveen en is hier uitgegroeid tot een internationale onderneming met ongeveer 55 medewerkers. Door de verhuizing volgend jaar naar de vierde locatie binnen Heerenveen, conform de wens van de aandeelhouders, blijft A.P. van den Berg Heerenveen trouw. 

Vergelijkbare berichten