Gebouwverduurzamer INNAX en bouwadviseur KPMS bundelen krachten

Bouwadviseur KPMS is per 1 december jl. onderdeel geworden van INNAX. De overname betekent voor INNAX een uitbreiding van expertise op het gebied van bouwkunde en project- en bouwmanagement. Voor KPMS leidt de overname tot een verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap en de meerwaarde die het voor opdrachtgevers biedt in de verduurzamingsopgave.

Verbreding technische expertise

Jaap van Rhijn, directeur INNAX Gebouwen: “Bij het verduurzamen van gebouwen van voor 1990 zijn grote bouwkundige ingrepen nodig om het energiegebruik naar de Paris Proof norm te brengen. Het aansluiten van KPMS maakt het mogelijk ook de bouwkundige ingrepen mee te nemen in de installatietechnische en bouwfysische oplossingen die we al bieden.”

Evert Koopmans, directeur-eigenaar KPMS: “Ons bouwadviesbedrijf heeft sinds 2005 een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is klaar voor een nieuwe fase. De aansluiting bij INNAX creëert veel nieuwe mogelijkheden voor zowel onze mensen als onze opdrachtgevers. KPMS staat voor oplossingsgerichtheid en betrokkenheid, daarin zie ik veel overeenkomsten met de kernwaarden van INNAX.”

Over INNAX

Duurzame gebouwen voor iedereen: dat is kort gezegd de missie van INNAX. Als onafhankelijke partner biedt INNAX oplossingen voor elke stap in het verduurzamingsproces: van dataverzameling en -analyse tot financiering, realisatie en monitoring. INNAX is Paris Proof Partner van de Dutch Green Building Council en zet zich in voor een Paris Proof gebouwde omgeving in 2040.

Over KPMS

KPMS is een adviesbureau op het gebied van bouwkunde en project- en bouwmanagement, gevestigd in Heerenveen. KPMS opereert breed in de markt; nieuwbouw, renovatie, herstructurering en bouwkundige advisering. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, onderwijs, woningcorporaties, industrie, ontwikkelaars, retail en aannemers.

Vergelijkbare berichten