Grand Café JAN! op plek 25 in landelijke Terras Top 100!

Elk jaar maakt Misset Horeca de Terras Top 100 bekend. Grand Café JAN! in Wergea deed dit jaar voor het eerst mee aan de verkiezing en sleept meteen de 25e plek in de wacht!

Daarmee zijn ze 2e van Friesland. Het jury-oordeel: “Het terras is aan de voorkant nog niet zichtbaar. Eerst de zaak door dus en dan ligt daar deze verborgen parel. We zijn positief verrast! Hier waren we nog nooit geweest maar Grand Café is twee ambassadeurs rijker! Het terras is een heerlijke plek om te vertoeven, de bediening is leuk en het eten ontzettend lekker!”

Smûke binnentuin

Mede-eigenaar en topchef Geert Jan Vaartjes: “We ontzettend blij met deze mooie waardering! We genieten enorm van de vele mooie avonden in onze ’smûke’ binnentuin, oftewel terras. We zien dat veel gasten regelmatig terugkomen, dat is een goed teken en motiveert ons ontzettend als team. Daarom willen we al onze trouwe gasten hartelijk bedanken voor alle steun, feedback, opbouwende kritiek en lovende recensies. We gaan er een schitterende zomer van maken!”

Pas sinds een jaar in gebruik

Hylke Jan Tholen, ook een van de eigenaren: “Aanvankelijk konden onze gasten alleen binnen bij JAN! terecht voor lunch, koffie, diner en natuurlijk een ouderwets biertje. Al snel hebben we ook onze binnentuin opgeknapt, zodat gasten met mooi weer ook lekker buiten konden zitten. Dit is met het team binnen één week met heel veel plezier gerealiseerd. We willen een bezoek aan JAN! vooral ongedwongen, gezellig en memorabel maken, daar draagt deze binnentuin zeker aan bij. Onze tuin staat vol met verse ingrediënten, grote kans dat je er wat van op je bord treft. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs!” 

Terras top 100

Jaarlijks maakt horecaplatform Misset Horeca de Terras Top 100 van Nederland bekend. Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden voor de verkiezing en krijgen vervolgens meerdere bezoeken van diverse mystery guests. Met alle input stellen de juryleden vervolgens de gehele lijst samen. Staat een terras in de top 100? Dan zijn ze door verschillende selectierondes gekomen waar onder andere wordt gekeken naar kwaliteit, sfeer en natuurlijk ook gastvrijheid.

Grand Café JAN! in Wergea

Grand Café JAN! is open voor koffie, lunch, borrel of diner op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 11.00 uur. Belangstelling om te werken bij Grand Café JAN!? Neem gerust telefonisch of per mail contact op voor de mogelijkheden, of loop eens binnen! Welkom! www.grandcafejan.nl 

Vergelijkbare berichten