Proef Lokaal Oan Tafel ook dit jaar weer in top 10 beste fine dining restaurant van Nederland 

Proef Lokaal Oan Tafel is door Tripadvisor wederom erkend met de Travelers’ Choice Best of the Best award in de categorie fine dining. Het restaurant in Wergea staat in de lange lijst van uitstekende restaurants op de negende plek van Nederland.

Eigenaar en topchef Geert Jan Vaartjes vanaf zijn werkadres deze week in Piëmonte, Italië: “We zijn hier echt ontzettend blij mee, want de Travellers’ Choice Award is een prijs die we rechtstreeks krijgen van de mensen die er voor ons het meeste toe doen: onze gasten. Dankzij de uitstekende recensies en beoordelingen van het afgelopen jaar krijgen we deze fantastische erkenning! Dit motiveert ons alleen nog maar meer te doen wat we het liefste doen: onze gasten meenemen op een onvergetelijke culinaire wereldreis!”

Oan Tafel

Een culinaire wereldreis, bereid met lokale producten: elk gerecht heeft bij Oan Tafel zijn eigen lokale verhaal. Onze chefs willen laten zien wat de regio te bieden heeft en wat je met lokale producten kunt maken. ‘Alsof je onder vrienden bent.’ Dat is de sfeer die Oan Tafel ademt. Huiselijk, authentiek en met een lage drempel voor écht goed eten en drinken. Een plek waar smaak, geur, beeld en geluid samenkomen. Bij Oan Tafel binnenstappen voelt als thuiskomen. 

Vergelijkbare berichten