Proef Lokaal Oan Tafel Wergea beste fine dining restaurant van Friesland volgens de Travelers’ Choice Best of the Best van Tripadvisor

Proef Lokaal Oan Tafel is afgelopen week door Tripadvisor erkend met de Travelers’ Choice Best of the Best award in de categorie fine dining. Het restaurant in Wergea staat in de lange lijst van uitstekende restaurants op de vijfde plek van Nederland en eerste van Friesland.

Eigenaar en topchef Geert Jan Vaartjes: “We zijn hier echt ontzettend blij mee, want de Travellers’ Choice Best of the Best Award is een prijs die we rechtstreeks krijgen van de mensen die er voor ons het meeste toe doen: onze gasten. Dankzij alle uitstekende recensies en beoordelingen van hen in het afgelopen jaar krijgen we deze fantastische erkenning! Dit motiveert ons alleen nog maar meer te doen wat we het liefste doen: onze gasten meenemen op een onvergetelijke culinaire wereldreis!” 

Over Proef Lokaal Oan Tafel

‘Een culinaire wereldreis, bereid met lokale producten’. Elk gerecht heeft bij Oan Tafel zijn eigen lokale verhaal. De chefs willen laten zien wat de regio te bieden heeft en wat je met lokale producten kunt maken. ‘Alsof je onder vrienden bent.’ Dat is de sfeer die Oan Tafel ademt. Huiselijk, authentiek en met een lage drempel voor écht goed eten en drinken. Bij Oan Tafel binnenstappen voelt als thuiskomen. Een plek waar smaak, geur, beeld en geluid samenkomen.  

Vergelijkbare berichten