Marcel Looijer treedt toe tot de directie om gezamenlijk met Tjardo Meinsma 1BIM B.V. en ScanPoint B.V. verder vorm te geven”

Vanaf 1 februari 2024 zal Marcel Looijer toetreden tot de directie van 1BIM B.V. in de rol van co-CEO. Marcel zal zich voornamelijk bezighouden met new business development. Deze stap markeert het einde van een succesvolle zoektocht naar de ideale partner.

Tjardo: “Wij zochten iemand die binding heeft met de regio en geloofd in datagestuurd werken in de bouw oftewel property technologie met de focus op verbinden. Daarnaast is het een mooie bonus dat hij ook nog een sterke en brede bouwkundige achtergrond heeft met veel ervaring. Met Marcel zijn netwerk en zijn enthousiasme om mensen en bedrijven te verbinden om vervolgens samen complexe maatschappelijke vraagstukken op te kunnen lossen weten wij zeker dat hij de juiste persoon is om het bedrijf verder te brengen”. Tjardo benadrukt dat ze complementair zijn, ondanks de verschillen.

Voor Marcel Looijer is er een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: Ik beschouw het als een prachtige kans en een eer om deel uit te maken van het bedrijf dat Tjardo, samen met het team, in korte tijd met succes heeft weten op te bouwen. Mijn doel is om bij te dragen aan verdere groei met uiteindelijk de ambitie om landelijk toonaangevend te zijn.”

“Zoals Tjardo al aangaf, zal ik mij met veel enthousiasme en passie inzetten voor het verbinden van mensen en bedrijven. Mijn brede ervaring in de aannemerij, architectuur, project-/vastgoedontwikkeling en bouwkundige advisering zal ik gebruiken om synergiën te creëren en zo bij te dragen aan de verduurzamings- en bouwopgave van bouwend Nederland en vastgoedprofessionals.”

“Ik ben vastbesloten om samen met bestaande, recent bevestigde en toekomstige samenwerkingsverbanden van 1BIM en Scanpoint een toonaangevend team te vormen, gericht op innovatie in de bouw en property technologie.

Met deze stap zullen 1BIM en ScanPoint actiever zijn in de markt waar het zich in bevindt.  

Vergelijkbare berichten