Nieuwe website Ondernemend Netwerk Noordoost nu live!

Voorheen was het magazine Ondernemend Netwerk Noordoost digitaal door te bladeren op de website www.of.nl. Maar nu OF en de vier gemeenten hun samenwerking wederom met twee jaar hebben verlengd, is besloten dat deze regio een eigen platform verdient, zowel offline als online. Een website waarop het nieuws uit de regio een uniek podium krijgt. Alle edities van het magazine zijn hierop te lezen, maar ook de artikelen uit de magazines zijn als losse verhalen terug te vinden én te delen op social media. Dit biedt de geïnterviewde bedrijven en organisaties een extra kans om hun verhaal ‘in the picture’ te zetten. Ook persberichten en andere nieuwtjes kunnen op dit digitale platform gedeeld worden: een eigen ‘webstek’, speciaal voor Noordoost-Fryslân.

Totaalbeeld van bedrijvigheid

Uitgever Willem Brouwer van OF bv: “Voor Ondernemend Friesland is de regio Noardeast-Fryslân een hele speciale. Niet voor niets werken we al jaren naar beider tevredenheid samen met de gemeenten in de regio en publiceren we met grote gedrevenheid en enthousiasme gezamenlijk mooie magazines waarop we iedere keer weer positieve reacties krijgen! Ondernemend Netwerk Noordoost verdient dan ook niet alleen offline, maar zeker ook online een eigen platform. En wel zo dat offline en online elkaar gaan versterken. Ondernemersnieuws uit de regio, nieuwtjes uit de magazines, maar ook extra nieuws dat de gemeenten zélf op deze nieuwe website kunnen toevoegen, geven een prachtig totaalbeeld van alle bedrijvigheid in de regio.”

Samen sterk

OF en Ondernemend Netwerk Noordoost vormen apart, maar ook samen een sterk zakelijk platform. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor zich niet alleen via OF of Ondernemend Netwerk Noordoost te profileren, maar juist voor een combinatie van beide te kiezen. Een ondernemer uit deze regio verdient een plek in Ondernemend Netwerk Noordoost, maar bereikt de hele provincie via OF.

Vergelijkbare berichten