Open dag zaterdag 20 april Yachtcharter De Drait Woudsend

Tijdens de Open Watersport Weken in Friesland opent Yachtcharter De Drait Woudsend haar deuren op zaterdag 20 april van 12 tot 17 uur. Op deze dag wordt het nieuwe watersportseizoen ingeluid en vinden diverse activiteiten voor het hele gezin plaats, waaronder proefvaren met ervaren schippers.

In november 2021 heeft Yachtcharter De Drait de verhuurvestiging van Jachtcharter Klompmaker overgenomen. De Drait heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de watersport op locatie in Drachten en sinds 2008 ook in Brandenburg-Berlijn. Naast de tien op de eigen werf in Woudsend gebouwde Klompmaker Kotterjachten verhuurt De Drait vanaf Woudsend ook de in Drachten gebouwde Drait motorjachten, sloepen en een houseboat. Alle boten zijn geschikt voor familievakanties of groepsuitjes.

Beginnende watersporter

Nog nooit gevaren, maar wel dromen van een vaarvakantie? Ervaar dan tijdens de open dag het gevoel van het zelf varen op een motorjacht onder leiding van ervaren schippers. De perfecte manier om te ontdekken of een vaarvakantie bij jou past en wat de mogelijkheden zijn.

Toeristische informatie

Gedurende de dag wordt diverse toeristische informatie gegeven over het vaargebied Friesland. Daarnaast is er ook aandacht voor het vaargebied Brandenburg-Berlijn in Duitsland. Naast de toeristische informatie verstrekt De Drait ook informatie over jachtservice, onderhoud, reparaties, ligplaatsen en de verkoopopties voor een motor- of houseboat.

Vergelijkbare berichten