Overname Vermogensbeheer Friesland

Donderdag 11 mei heeft de nieuwe directeur, Vera Stilma, haar aandelenbelang naar 40% verhoogd met de bedoeling om dit langzamerhand verder uit te breiden. De huidige eigenaar, André Kamstra, bouwt hiermee zijn belang af. Hiermee krijgt Vermogensbeheer Friesland een nieuw gezicht en een verbeterd toekomstperspectief. 

15 jaar Vermogensbeheer Friesland

Na 15 jaar de dagelijkse leiding te hebben gehad doet algemeen directeur André Kamstra een stapje terug. Hij blijft als specialist werkzaamheden uitvoeren voor Vermogensbeheer Friesland. Hij gaat zich vooral bezig houden met het risk-management van de beleggingen, het maken van financiële plannen en werkzaamheden inzake Wet Financiering Witwassen en Terrorisme(CDD/KYC specialist).

Vera Stilma neemt de dagelijkse leiding over van André Kamstra. Naast de dagelijkse leiding blijft ze uw aanspreekpunt voor beleggingen in zowel box 1(lijfrente), als in box 3(sparen voor later).  Uiteraard houdt ze zich bezig met de toekomstige ontwikkelingen in de markt van vermogensbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het respectvol beleggen, dat is de markt richting de toekomst.

“In de financiële wereld zie je veelal dat de grote bedrijven de macht hebben, wij proberen juist een tegengeluid te geven en dit is daar een voorbeeld van. Wij denken dat de mensen behoefte

hebben aan een persoonlijke benadering. Het gaat uiteindelijk altijd om de mens of de mens achter de onderneming en daar luisteren wij naar, samen maken we een plan waarmee de klant kan bereiken wat realiseerbaar is, maar dicht bij zijn wensen ligt”, aldus Vera.

Vergelijkbare berichten