Start glasvezelcampagne bedrijventerreinen Waadhoeke

DELTA Netwerk gaat van start met een campagne voor glasvezelinternet voor de bedrijventerreinen in Waadhoeke. Ondernemers en bewoners van geselecteerde bedrijventerreinen in St. Annaparochie, St. Jacobiparochie, Marsum, Minnertsga, Berltsum, Dronryp, Menaam, Winsum, Bitgum en Tzummarum kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale, regionale of landelijke telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er vóór 27 juni 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen.

Diana Daniël, projectmanager DELTA Netwerk: “Er is veel behoefte aan glasvezel doordat een coax- of koperverbinding niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Steeds meer apparaten krijgen een internetverbinding en de kwaliteit van data en video’s wordt hoger waardoor er meer bandbreedte nodig is. Daarbij is internet via koper of coax trager, storingsgevoeliger en in veel gevallen duurder dan een internetabonnement over glasvezel. Meld je je aan tijdens de campagne dan bespaar je de vastrechtvergoeding. Stap je later over dan profiteer je niet meer van de collectieve aanleg en worden er aanlegkosten in rekening gebracht. Pak deze kans en verbeter je leef- en werkplezier!”

Samenwerking

DELTA Netwerk is met meer dan 1 miljoen aansluitingen een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers op het bedrijventerrein binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Vergelijkbare berichten