Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Autoverzorging Nederland van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Autoverzorging Nederland van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Harry en Jacob Bartelds, eigenaren van Autoverzorging Nederland, vertellen waarom hun bedrijf meedoet aan dit event.

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Wij willen graag samen met de andere deelnemende bedrijven een succesvol evenement neerzetten. Iedereen kan tijdens het Werkfestival binnenkijken op onze locatie en ervaren wat het vak ‘autoverzorging’ is en wat het inhoudt, maar ook vooral wat voor organisatie wij zijn en hoe wij ons neerzetten in de markt. Wij vinden dit een prachtig initiatief om op een ontspannen en informele manier kennis met elkaar te maken. Tijdens een sollicitatiegesprek wordt er in een relatief beperkte tijd zoveel mogelijk gevraagd, waarbij je vaak niet de tijd hebt om bepaalde aspecten te laten inwerken. Dat is tijdens zo’n event velen malen beter mogelijk. Ook is het geen sollicitatiegesprek, maar een kennismaking en tevens een open dag voor ons bedrijf.

Wat verwacht jullie van het Werkfestival? Hebben jullie een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
Wij hebben als doel om er samen met de andere deelnemende bedrijven een spetterende dag van te maken: een feest voor de werkzoekende, maar zelfs voor alle inwoners van Sneek en omstreken. Op deze dag kun je bij een bedrijf dat je aanspreekt binnenkijken. Het zou een hele mooie aanvulling zijn als wij op deze dag een nieuwe collega ontmoeten.

Waarom is het voor jullie bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jullie?
De meerwaarde zit vooral in het feit dat we dit lokaal met elkaar oppakken en in de grote betrokkenheid. Het is vooral ook leerzaam voor alle inwoners van Sneek om te zien wat de Sneker bedrijven allemaal in huis hebben en wat ze bieden aan werk.

Jullie bedrijf is natuurlijk uniek en dat willen jullie laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?
Wij onderscheiden ons vooral in onze aanpak van de behandelingen die wij uitvoeren, en wat er zoal allemaal mogelijk is met een auto. Dit gaan wij in verschillende fases van het proces laten zien en ervaren deze dag.

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van jullie vak als ondernemer. Wat vinden jullie het mooiste aan je vak?
Het mooiste aan het vak om een auto weer als nieuw te maken en de waardering die we daarvoor krijgen van onze klanten. Het is voor ons de uitdaging om de auto weer zo perfect mogelijk te krijgen - of te onderhouden - in een zo’n mooi mogelijke staat. Als we dan tevreden – en soms zelfs verbaasde – reacties van klanten krijgen over wat wij gerealiseerd hebben, zijn wij ook tevreden. Dat is het namelijk het mooiste en dat is waar wij altijd naar streven.

Profiel:
Naam: Harry & Jacob Bartelds
Bedrijf: Autoverzorging Nederland
Functie: Eigenaren
Woonplaats: Oppenhuizen
Hobby’s: Suppen zowel lesgeven als zelf de wedstrijden doen, maar ook zeilen en zwemmen.
Motto: Als je ervoor gaat, dan lukt het je uiteindelijk, geef niet zomaar op!
Website: www.autoverzorgingnederland.nl (site is in aanbouw)

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie