Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht DRACO Wegtransportmiddelen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht DRACO Wegtransportmiddelen van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Marieke Faber, directeur van DRACO Wegtransportmiddelen, vertelt waarom haar bedrijf meedoet aan dit event.


Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Wij willen Sneek en omgeving kennis laten maken met DRACO Wegtransportmiddelen, en laten weten wat het werken bij DRACO inhoudt. DRACO engineert en produceert al decennialang trailers, aanhangwagens en opleggers, voor zowel eindgebruikers als carrosseriebedrijven. Wij willen laten zien wat voor mooie producten wij maken en mensen warm maken voor een gevarieerde baan. DRACO is een specialistisch bedrijf en staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
We willen de deuren open gooien en laten zien wat we produceren. En hoe een aanhangwagen, trailer of oplegger tot stand komt. Daarnaast kunnen we natuurlijk altijd goede medewerkers gebruiken. Door ons te presenteren op het Werkfestival verwacht ik mensen te laten zien wat we maken en hoe, en hen in een persoonlijk gesprek enthousiast te kunnen maken voor een baan bij DRACO.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?
We vinden het belangrijk om een beeld te geven van wat er gebeurt in de fabriek; hoe een trailer tot stand komt, vanuit de tekenkamer richting de werkplaats en als eindproduct. Niet via een scherm, maar juist de praktijk laten zien.

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

Wij willen laten zien dat werken bij DRACO een gevarieerde baan is. Werken bij DRACO betekent met de handen werken en mooie degelijke producten maken, die je onderweg tegenkomt. Niets is standaard en elke DRACO is uniek.

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

In de fabriek ben je fysiek bezig. Je moet handig zijn, meedenken en goed samen kunnen werken. Het allermooiste is dat je echt eer hebt van je werk: onze trailers en aanhangwagens zijn altijd onderweg.

Profiel:
Naam: Marieke Faber
Bedrijf: DRACO Wegtransportmiddelen
Functie: Directeur
Woonplaats: Sneek
Hobby’s: Hardlopen, bootcampen, fietsen, tuinieren, lezen, familie.
Lijfspreuk/motto: ‘Geniet van het leven’
Website: www.dracosneek.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie