Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Koninklijke Drukkerij De Vries van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Koninklijke Drukkerij De Vries van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Atty Huitema, Tamara Streppel, Richard Kramer en Jantsje Eerhard van Koninklijke Drukkerij De Vries vertellen waarom hun bedrijf meedoet aan dit event.

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Koninklijke Drukkerij De Vries BV is een modern bedrijf, dat laten we graag zien. Dit jaar is ons bedrijf uitgebreid met een nieuwe vouw-plak-hal met twee nieuwe state of the art vouw-plakmachines. Ook is er een nieuw geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen met ruim 9.500 palletplaatsen voor meer service aan onze afnemers. Koninklijke Drukkerij de Vries BV is qua personeelsomvang een van de grootste werkgevers in Sneek en mag sinds 1 april 2016 de eretitel Koninklijk voeren.

Wat verwacht je van het Werkfestival? Heb je een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
Doel is optimalisering van onze naamsbekendheid in de regio. Daarnaast zien wij deelname aan het Werkfestival als een mooie kans om niet alleen ons bedrijf te laten zien, maar ook de charme en de (scholings)mogelijkheden van het grafisch vakgebied.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jou?
We zijn trots op ons bedrijf, en omdat we net een forse uitbreiding hebben afgerond willen we daar graag mee naar buiten.

 

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?
Koninklijke Drukkerij De Vries BV produceert milieuverantwoorde vouwkartonnages voor toonaangevende bedrijven waarvan er veel in Friesland gevestigd zijn. Daarbij gaat het per definitie om verpakkingen op basis van de biogene grondstof hout.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van jullie vak. Wat vinden jullie het mooiste aan je vak?
Dat een gemotiveerd en gekwalificeerd team met moderne machines (stans- en vouwplakmachines) oplossingen bedenkt en (waar)maakt voor wensen van bedrijven die producten vervaardigen in de food- en non-food sector. Hun vragen hebben meestal betrekking op alternatieve oplossingen voor verpakkingen van kunststof en daar zijn wij sterk in.

Profiel:  
Naam: Atty Huitema, Tamara Streppel, Richard Kramer en Jantsje Eerhard         
Bedrijf: Koninklijke Drukkerij De Vries
Functies: divers
Lijfspreuk/motto: verpakkingen met de precisie van een uurwerk
Website: https://www.devries-sneek.nl/

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie