Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Team LeerWerkloket Fryslân van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Team LeerWerkloket Fryslân van het Werkfestival Sneek?

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Het team van LeerWerkloket Fryslân vertelt waarom dit bedrijf meedoet aan het event.

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?
LeerWerkLoket Fryslân is er voor werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Bij ons krijg je voorlichting en onafhankelijk advies over leren en werken. We vinden samen uit wat de volgende stap is in jouw loopbaan. Aan de hand van kansen, kwaliteiten en ambities ontdekken we wat écht bij jou past. Dat kan een opleiding zijn, maar ook een leerbaan, een specifieke functie of zelfs een ander beroep. Onze dienstverlening sluit mooi aan bij het doel van het Werkfestival.

Wat verwachten jullie van het Werkfestival? Hebben jullie een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?
We nemen deel aan het Werkfestival om meer bekendheid te geven aan de dienstverlening van het LeerWerkLoket Fryslân. Iedere werkende, werkzoekende en werkgever kan kosteloos van onze dienstverlening gebruik maken.
Met informatie en onafhankelijk advies van het LeerWerkLoket krijg je: een beter beeld van wat je wilt en kunt; zicht op je kansen op de arbeidsmarkt; inzicht in jouw ontwikkelmogelijkheden; en inzicht in de ontwikkelmogelijkheden van je werknemers.

Waarom is het voor jullie bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jullie?
Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken om zelf de regie op je eigen loopbaan te pakken. Een Leven Lang Ontwikkelen is belangrijk. Door ontwikkelingen als digitalisering en robotisering veranderen of verdwijnen banen en ontstaan er nieuwe banen. Je blijven ontwikkelen en/of scholen kan bijdragen aan kansen op de arbeidsmarkt en het voorkomen van werkloosheid.

 

Jullie bedrijf is natuurlijk uniek en dat willen jullie laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?
Het LeerWerkLoket Fryslân is onafhankelijk. In onze stand kun je in gesprek komen met één van onze loopbaanadviseurs. Daarnaast verzorgen een informatiebijeenkomst over regie voeren over je eigen loopbaan, waarin je informatie en advies krijgt over hoe je zelf je loopbaanontwikkeling in gang kan zetten.

 

Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van jullie vak. Wat vinden jullie het mooiste aan je vak?
Mensen in hun kracht zetten met het geven van een loopbaanadvies op maat, zodat ze zelf richting kunnen geven aan hun verdere ontwikkeling.

Profiel:

Naam: Team LeerWerkloket Fryslân
Bedrijf: LeerWerkLoket Fryslân
Functie: Adviseurs LeerWerkLoket Fryslân
Lijfspreuk/motto: Als je denkt in kansen zijn er vele mogelijkheden!
Website bedrijf: https://fryslan.lerenenwerken.nl/

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie