Al ruim 2000 aanmeldingen voor beursstand Probo op Sign en Print expo

De stand is maar liefst 400 m2 groot en bevindt zich op de ‘Next Level’ vide, die je bereikt via de roltrap in het midden van de beurshal. Met deze attractie wil Probo de printprofessionals een podium geven. Probo zal er bijna niet zichtbaar zijn. Waarbij flink wordt uitgepakt met wat je voor grootse dingen je met print kan doen, allemaal gelinkt aan trends van dit moment.  

Toekomstbestendige oplossingen in print

Probo wil hiermee de printprofessional meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Het is de bedoeling dat ze daar echt trots op zijn, na een bezoek aan Printing Wonderland. Bezoekers zullen ook zien welke stappen Probo heeft gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. Hiermee hopen ze de printprofessionals te helpen het verschil te maken in de markt en visie te creëren voor de nabije toekomst. Er zijn ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen. 

Baanbrekend beursbouw-systeem

De stand wordt compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhaker-systeem. Printprofessionals Cees Bolijn en Kor Schokker (schokker Produkties) verzorgen de opbouw. Na de beurs krijgt het geheel opnieuw vorm bij Probo in Dokkum. De ruimtes zullen door het hele bedrijf weer worden opgebouwd als showroom. 

Samen printen, samen proosten

Printing Wonderland wordt ook de plek waar printprofessionals met elkaar in contact kunnen komen. Aan het eind van de experience kom je in de ‘Wunderbar’ waar je met een drankje uitkijkt over de Sign en Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar gesprek te gaan over alles rondom print.

Aanmelden kan via https://rb.gy/hraowg.

Vergelijkbare berichten