Probo helpt reseller bestellen met spraakgestuurde assistent op Google Home

Pre-launch

JIP is gebaseerd op kunstmatige intelligentie die verbonden is met technologie van Probo. De servicebot is zelflerend en door JIP vaker in te schakelen voor bestellingen, wordt hij slimmer en persoonlijker. De komende periode staat een pre-launch gepland voor JIP en vanuit daar worden meer services aangeboden. Resellers kunnen zich aanmelden via probo.nl/jip.

Google Home

Google Home is een slimme luidspreker die op basis van spraaksturing opdrachten aanneemt voor verschillende services. JIP, een afkorting voor Jouw Interactieve Printassistent, ondersteunt resellers met een interactieve bestelmogelijkheid via spraakbesturing. De service begint door Probo uit te spreken tegen de Google Home.

Over Probo

Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce als gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve maakindustrie. Met 350 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum. Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.

Vergelijkbare berichten