Probo’s Printing Wonderland was hoogtepunt op Sign en Print Expo met ruim 3600 bezoekers

De reacties waren lovend. Sommige bezoekers vroegen zich op de beursvloer af waar Probo zich bevond. Eenmaal boven ontdekten zij dat er groots was uitgepakt met print op allerlei soorten materialen, allemaal gelinkt aan trends van dit moment. Probo was er bijna niet zichtbaar, de experience was bedoeld als ode aan het werk van de professional. Waar anderen hun merken promoten, geeft Probo de printsector een podium.

Professionals inspireren

Van Printstagram en de Peepshow tot de Wunderbar. Probo wilde met Printing Wonderland de printprofessional meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Bezoekers zagen ook welke stappen Probo heeft gezet op het gebied van connectiviteit, fulfilment en logistiek. Hiermee worden de printprofessionals geholpen het verschil te maken in de markt en visie te creëren voor de nabije toekomst. Er waren ook nieuwe materialen en coatingmogelijkheden te ontdekken. Genoeg om professionals te inspireren tot weer vele nieuwe creatieve uitingen.

Samen

Samen printen, samen proosten Via de ballenbak kwamen bezoekers aan het eind van de experience terecht in de ‘Wunderbar’ waar ze met een drankje uitkeken over de Sign en Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar en contactpersonen van Probo gesprek te gaan over alles rondom print.

Opnieuw vorm

Baanbrekend beursbouw-systeem De stand was compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhaker-systeem van Cees Bolijn. Printprofessional Kor Schokker (schokker Produkties) verzorgde met zijn team de opbouw. Na de beurs krijgt het geheel opnieuw vorm bij Probo in Dokkum. De ruimtes zullen door het hele bedrijf weer worden opgebouwd als showroom.

Vergelijkbare berichten