De week van Madleen Kulhan (ERA Notarissen)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Madleen Kulhan, Notaris bij ERA Notarissen. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij onderscheiden ons onder andere doordat wij de enige vrouwelijke notarissen met een eigen kantoor in de stad Leeuwarden zijn en door onze persoonlijke benadering. Omdat het vaak om uiterst gevoelige aangelegenheden gaat waarin mensen zich kwetsbaar opstellen, vinden wij het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen. Daar moet je de tijd voor nemen en als het de voorkeur heeft dat het gesprek thuis of op het bedrijf plaatsvindt, dan is dat voor ons geen probleem. Wij komen graag op bezoek.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat geen dag hetzelfde is. De verscheidenheid aan mensen en werkzaamheden houdt het interessant. Zo zit je het ene moment bij een oudere mevrouw thuis op de bank onder het genot van een kopje thee te luisteren naar haar levensverhaal en de noodzaak waarom zij bepaalde zaken wil regelen en houd je je het volgende moment bezig met een ingewikkelde fusie van ondernemingen. De dynamiek spreekt mij gewoon erg aan.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Samen met Shinta de Haan een gezonde onderneming drijven met diverse specialisaties, zodat wij en onze medewerkers onze cliënten nog beter kunnen adviseren en notarieel kunnen bijstaan op het gebied van personen- en familierecht, ondernemingsrecht en de registergoedpraktijk.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een lunchbijeenkomst met diverse ondernemers uit onze regio.

En waarom?

Het is leuk en leerzaam om met andere ondernemers ervaringen uit te wisselen en bovendien is het goed voor de uitbreiding van je netwerk.

Vergelijkbare berichten