Eigen tv-programma “Rock de Boot” voor Friese IMPACD Boats uit Woudsend

Sindsdien is er veel gebeurd in het leven van Jorgen en Marieke. Het creëren van de eerste 3D geprinte duurzame sloep van Europa, de overname van de jachthaven en het openen van de industriële showroom. IMPACD Boats richt zich op innovatie en een duurzame beleving op het water.

De sloepen worden namelijk 3D-geprint van gerecycled materiaal. Zo zorgen ze samen met hun sloepenlijn voor een schone, duurzame en groene toekomst voor de volgende generaties.

Duurzamer, schoner, groener

IMPACD Sloepen zijn 74% duurzamer dan reguliere sloepen, op basis van onderzoek door de TU Delft. Dit komt doordat er vooral met gerecycled materiaal wordt gewerkt tijdens de productie, wat resulteert in de meest duurzame boten van Europa van hoogwaardige kwaliteit. Elke boot wordt aangedreven door een stille, krachtige en vooral schone elektrische motor.
Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van fossiele brandstoffen en vervuilen de natuur en het milieu dan ook niet met vloeistoffen zoals olie, benzine of diesel. De sloepen worden met gerecycled materiaal geproduceerd én zijn aan het einde van hun technische levenscyclus ook weer volledig recyclebaar.

Rock de Boot: deining in de watersport
Varen is booming! Presentator Arno Raymakers leert in het nieuwe televisieprogramma ‘Rock De Boot’ Marieke en Jörgen kennen.  We nemen je mee van begin tot eind: het afval als grondstof, via de TU Delft, naar een giga 3D-printer, tot de aankleding en afwerking.

Zorgeloos varen langs de mooiste plekken, wetende dat alles milieuvriendelijk is. “We zijn ons er allemaal van bewust dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Auto’s zijn steeds vaker elektrisch, huizen worden klimaatneutraal gebouwd en we scheiden ons afval. Maar de watersport bleef achter, tot nu!”

De titel zegt het al: Jörgen en Marieke zorgen voor “deining in de watersport” met hun nieuwe product. Wat zij precies doen om de watersport te verduurzamen zie je vanaf aankomende zondag bij RTL4 en op Videoland.

Zondag 18 september om 16:30 uur
Zondag 24 september om 16:30 uur

Bekijk hier alvast de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=y6ZEQI4-XR4

Het programma (ook behind de scenes) is nu alvast te volgen via Instagram:

https://www.instagram.com/impacdboats/

https://www.instagram.com/rockdeboot/

Vergelijkbare berichten