Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van Werkfestival Sneek. Op zaterdagmiddag 28 september stellen Sneker ondernemers hun bedrijf open voor ‘expeditie werk’. In de aanloop naar dit Werkfestival vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat verwacht Ruiter Machinefabriek van het Werkfestival Sneek?

Wat verwacht Ruiter Machinefabriek van het Werkfestival Sneek

Wat verwachten deelnemers van het Werkfestival Sneek, op zaterdagmiddag 28 september? Erik Ruiter (eigenaar/algemeen directeur) en George Hoogma (eigenaar/technisch directeur) van Ruiter Machinefabriek vertellen waarom zij het belangrijk vinden om met hun bedrijf mee te doen aan dit event.

 

Waarom doen jullie met je bedrijf mee aan het Werkfestival?

Als Sneker ondernemer hebben wij in ons 145-jarig bestaan al veel personeel zien komen en gaan. Zowel op technisch vlak als op kantoor. We beseffen goed dat het juiste personeel een belangrijke schakel is voor onze onderneming. We investeren daarom veel tijd in het enthousiasmeren en opleiden van mensen, en jongeren in het bijzonder, voor de techniek.

Wat verwacht jullie van het Werkfestival? Heb jullie een doel voor ogen, of een bepaalde ambitie?

We hopen op veel gasten, van jong tot oud is bij ons welkom. Liefst mensen die interesse hebben in ons bedrijf en de technische sector. Die op een bepaalde manier als partner, familielid, toekomstige werknemer, stagiaire of oud gediende bij Ruiter Machinefabriek in de keuken een kijkje willen komen nemen.

Waarom is het voor jullie bedrijf belangrijk om juist aan dit event deel te nemen, welke meerwaarde heeft het Werkfestival volgens jullie?  
Het werkfestival vinden wij een prima initiatief van VOS om alle inwoners in Sneek en omgeving een kans te bieden om bij diverse bedrijven te komen kijken. We kunnen onze krachten bundelen en tijdens deze open dag op 28 september veel bezoekers via de media bereiken en op ons bedrijventerrein verwelkomen.

 

 Jullie bedrijf is natuurlijk uniek en dat willen jullie laten zien. Waarin onderscheiden jullie je en wat wil je daarvan laten zien op 28 september?

Bij Ruiter Machinefabriek hebben we te maken met het ambacht, de hedendaagse technische kennis en allerlei technologische ontwikkelingen. Daarnaast is er een kleine omslag van louter ‘werken met de handen’ naar een mooie mix van kantoormedewerkers en mensen op de werkvloer. Allemaal vakmensen met liefde voor hun werk. Dit willen we graag overbrengen op onze volgende generatie.

 

 Aan een evenement als het Werkfestival deelnemen, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Ondanks dat we al heel lang bestaan, gaan we zeker met onze tijd mee. Door alle veranderingen op technisch vlak, zal ons bedrijf zich altijd blijven ontwikkelen. Iedere dag moeten we innoveren. Dit houdt ons scherp en is voor onze medewerkers een geweldige motivatie om de klanten te verrassen met onze technologische oplossingen.

Profiel

Naam: Erik Ruiter. Functie: eigenaar/algemeen directeur
Naam: George Hoogma. Functie: eigenaar/technisch directeur
Bedrijf: Ruiter Machinefabriek, Schoenmakersstraat 178601 WC Sneek
Hobby’s Erik: skiën, zeilen, goed boek lezen
Hobby’s George: zeilen, klussen, Jeep rijden
Lijfspreuk/motto: Kan niet, bestaat niet
Website bedrijf: www.ruitersneek.nl

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie