Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

ICTRecht: ‘Als nichekantoor met veel ervaring mogen wij niet ontbreken op de BCDN2019’

ICTRecht: ‘Als nichekantoor met veel ervaring mogen wij niet ontbreken op de BCDN2019’

ICTRecht staat voor de eerste keer met een stand op de BCDN. ICTRecht is een juridisch adviesbureau voor ICT-, internet en privacyrecht met een sterke focus op de noordelijke regio. Juridisch adviseur André Kamps vertelt: “Wij willen graag ons bestaande netwerk op de BCDN2019 ontmoeten en hopen tevens in contact te komen met nieuwe organisaties, die behoefte hebben aan deskundig, praktisch en concreet advies tegen een passend tarief op het gebied van ICT.”

 

Wat verwacht je van de BCDN? Heb je een doel voor ogen?

ICT, internet en telecommunicatie zijn technisch complexe gebieden, waar de wet vaak achter de snel veranderende feiten aanloopt. Juridisch advies op dit gebied is dan ook geen eenvoudige zaak. Tijdens de BCDN2019 kunnen we de bezoekers vrijblijvend adviseren over deze onderwerpen. Hebben zij een geschil of dreigt er een conflict op onze expertisegebieden, dan kunnen zij onze adviseurs op de beurs aanspreken om te inventariseren wat de beste vervolgstappen zijn en hoe wij hen daar eventueel kunnen bijstaan.

 Tevens kunnen we organisaties helpen met de implementatie van de Algemene verordening gegevensbescherming. Mochten bezoekers hier mee worstelen, dan kunnen zij hun vragen tijdens de beurs aan onze AVG-specialisten stellen. Ten slotte kunnen wij organisaties begeleiden op het gebied van continuïteit en escrow.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn?

Vanuit Groningen adviseren wij private en publieke organisaties bij vragen op het gebied van privacy, e-commerce, escrow, blockchain, intellectueel eigendom, geschillen en mediation. We willen graag ons netwerk in Noord-Nederland (en dus ook Friesland) verstevigen. In Friesland wordt veel geïnnoveerd, zie bijvoorbeeld het Innovatiecluster Drachten.

Wij adviseren graag organisaties, die innovatieve oplossingen bedenken en in de markt willen zetten. Uiteraard spelen hier verschillende juridische aandachtspunten, zoals intellectueel eigendom en privacy. Deelname aan de BCDN2019 lijkt ons een mooie gelegenheid om in contact te komen met bedrijven, die innoveren en digitaliseren.


Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je?

Onze ambitie is hèt juridisch adviesbureau van Noord-Nederland te zijn als het gaat om ICT, internet en recht. Als nichekantoor met veel ervaring op dit gebied mogen wij niet ontbreken op de BCDN2019 waar veel organisaties aanwezig zijn die digitaliseren, persoonsgegevens verwerken, software ontwikkelen en exploiteren, en verschillende ICT-contracten aangaan.

Bijna elke organisatie heeft bijvoorbeeld een website, gebruikt software of verwerkt persoonsgegevens van klanten en medewerkers. Wij adviseren deze organisaties graag op een deskundige en praktische manier. Wij zijn flexibel en creatief en, en bieden veel ruimte voor originaliteit en eigen initiatief. Onze adviezen zijn begrijpelijk en geven blijk van technische kennis. Wij denken proactief mee met de klant. Onze mensen zijn dan ook juridisch en technisch thuis in onze niche. Wij komen graag met u in contact tijdens de BCDN2019. Heeft u vragen? Wij zien u graag bij onze stand!

Op een netwerkevent als het BCDN aanwezig zijn, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

In elke sector wordt tegenwoordig gedigitaliseerd. Dit betekent dat elke sector te maken krijgt met de juridische aspecten van een dergelijke digitaliseringstransformatie. Het mooie van ons vak is ook de diversiteit aan ondernemingen, die wij adviseren.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist