Ondernemend Friesland events

De komende weken staat de eventspagina van Ondernemend Friesland in het teken van de BCDN. Op 24 & 25 Maart vindt de BCDN plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. In de aanloop naar de BCDN vertellen deelnemende ondernemers op deze pagina over hun ambities en verwachtingen. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op.

Igor Beuker: ‘Bent u klaar voor disruptie?’

Igor Beuker: ‘Bent u klaar voor disruptie?’

Beuker verwacht van de beurs dat ondernemers inspiratie krijgen over de trends en technologie van de toekomst. “Hoe kan men overleven en groeien in het digitale tijdperk en trends tijdig op waarde inschatten en verzilveren.”

 

In zijn keynote neemt de trendwatcher de deelnemers en bezoekers mee op een ontdekkingsreis. “Van imagination naar inspiratie, motivatie en actie. Van verleden naar het heden en naar 2040. Wie de trends en toekomst van maatschappij anders kan zien, kan beter ondernemen en groeien. De Vierde Industriële Revolutie zet elke industrie volledig op z’n kop en hoe speel je daar als bedrijf of ondernemer op in. Ik wil het publiek laten zien waarom we de komende 20 jaar meer exponentiële technologie en dus verandering zullen zien dan de afgelopen 300 jaar. Kortom, bent u klaar voor disruptie en Digitaal Darwinisme?”

 

‘De enige constante is verandering’
Al 20 jaar roep ik op internationale podia: ‘advertising may win quarters, innovation wins decades’. En die voorbeelden wil ik delen met het publiek.  Ook hoe we racen van innovatie naar industrialisatie en waarom trend-driven innovatie zorgt voor acceleratie. Ik zie marketing en ondernemen als topsport, dus voor mij is mentale en fysieke vitaliteit een must have. Maar ook work life balance is belangrijk in topsport en business.


In een tijdperk van ongekende veranderingen is talent van cruciaal belang. Vooral in dit nieuwe tijdperk gaat het om toegang krijgen tot het talent van Industry4.0. We gaan van paard en wagen naar elektrische zelfrijdende auto, retail en media is een ander vak geworden en zelfs het boertje op z’n trekker en de oudste industrie op onze planeet (agricultuur en landbouw) racen naar slim en circulair dankzij AgTech.
Ook verwacht ik dat grote steden over 20 jaar smart en circulair zullen zijn. In de nieuwe wereld is de enige constante: verandering. We zullen onze lineaire minds moeten stretchen om exponentiële technologie op waarde te kunnen blijven inschatten. Oftewel: anders kijken, meer zien! Ik kijk erg uit naar BDCN op 24 maart. Heel graag tot dan!”

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling