Nieuw: ochtend- en middagtochten met Rederij Vooruit

Rederij Vooruit, de grootste rederij van de zeilvaart uit Harlingen, kondigt met trots de toevoeging aan van unieke ochtend- en middagtochten aan het reisprogramma. “Deze fantastische kans stelt u in staat om een halve dag lang de betoverende Waddenzee te verkennen, te genieten van de verkwikkende zeelucht en wie weet komt een nieuwsgierige zeehond bij het schip kijken”, vertelt een woordvoerder van Rederij Vooruit.

“De ochtend- en middagtochten van Rederij Vooruit beloven een onvergetelijke ervaring te bieden voor iedereen.” Met deze nieuwe toevoeging krijgen gasten de mogelijkheid om de prachtige Waddenzee te verkennen op tijden die hen het beste uitkomen. Of het nu een ontspannende ochtenduitstap of een avontuurlijke middagactiviteit betreft, een boeiende tocht over de Wadden gaat het worden! Hiermee wordt ingespeeld op de trend naar meer, korte, maar impactvolle ervaringen. Om zo de Waddenzee op een duurzame manier te ervaren. Voor het zeilen en het ervaren van de natuurlijke pracht van de Waddenzee zijn deze nieuwe arrangementen dan ook een fijne uitkomst.

Aan boord van de schepen van Rederij Vooruit worden gasten verwelkomd door de enthousiaste en ervaren bemanning, die hun passie voor de Wadden graag delen. Tijdens de tochten zullen de gasten niet alleen getuige zijn van adembenemende vergezichten, maar ook van de overvloedige flora en fauna die de Wadden te bieden heeft. Heeft u zin om lekker de zeilen te hijsen? Of gewoon lekker op het dek te zitten met een kopje koffie of drankje in de hand? Alles kan. Het uitganspunt is genieten en laat de dag gaan.

“Met onze nieuwe ochtend- en middagtochten willen we onze gasten een unieke en veelzijdige ervaring bieden op de Waddenzee”, zegt Joost Bakker, eigenaar van Rederij Vooruit. “We zijn verheugd om hen de mogelijkheid te geven om te genieten van de prachtige omgeving, hopelijk zeehonden te spotten en gewoon even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De gepassioneerde bemanning staat klaar om hen een onvergetelijke tocht over de Wadden te bezorgen.”

Vergelijkbare berichten