Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

‘NPEX komt op de BCDN graag in contact met ondernemers uit het Noorden’

‘NPEX komt op de BCDN graag in contact met ondernemers uit het Noorden’

Vele partners van Ondernemend Friesland zijn op 19 en 20 maart aanwezig op de Business Contact Dagen Noord (BCDN) in WTC Expo in Leeuwarden. OF is benieuwd met welke doel ondernemers meedoen aan dit tweedaagse evenement. Wat verwachten onze partners van dit netwerkevent? In aanloop naar de beurs vragen we steeds een andere ondernemer naar zijn of haar beweegredenen. Alan van Griethuysen, CCO van NPEX B.V., bijt het spits af.

 

NPEX is gevestigd in Den Haag, maar neemt toch voor de derde keer de moeite om met een stand aanwezig te zijn in Leeuwarden. Alan van Griethuysen komt oorspronkelijk uit Groningen en houdt van varen en zeilen op de Friese meren. Zijn motto – ‘kan niet, kan niet’ - is dan ook dat van een nuchtere Noorderling. Maar naast die ‘roots’ heeft hij ook een duidelijk doel op de BCDN: “Wij willen NPEX bekender maken in het Noorden van Nederland en we willen graag in contact komen met ondernemers uit het Noorden.”

Maar met welke ambitie sta jij met je bedrijf op de BCDN?

Samen met René van de Graaf, onze Associate Partner voor het Noorden, sta ik op het financieringsplein van de BCDN om ondernemers bekend te maken met NPEX. Ons bedrijf is dé effectenbeurs voor middelgrote Nederlandse ondernemingen. Ondernemingen met een financieringsbehoefte vanaf € 1.000.000 kunnen die behoefte realiseren door de uitgifte van (achtergestelde) obligaties en/of certificaten van aandelen. NPEX komt graag in contact met ondernemers op zoek naar groeifinanciering en uiteraard met beleggers die willen investeren in de Nederlandse economie.

Wat verwacht je van de BCDN?

Wij verwachten veel ondernemers te kunnen ontmoeten en hun bekend te maken met NPEX. Het zou fantastisch zijn als we nu al afspraken kunnen maken om hen tijdens de BCDN-dagen te ontmoeten. Ondernemers die een afspraak willen vastleggen voor één van die twee dagen, kunnen dat doen via http://afspraak.npex.nl/ondernemers.

 

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn?

Het is voor NPEX belangrijk om in WTC Expo zoveel mogelijk ondernemers te ontmoeten en hen te wijzen op de financieringsmogelijkheden via NPEX. Inmiddels hebben wij meer dan € 77,5 miljoen uit de markt gehaald, voor 35 ondernemingen. Deze obligaties en certificaten van aandelen worden gekocht door de circa 11.000 particuliere en zakelijke beleggers die een rekening hebben bij NPEX. Op die manier investeren we gezamenlijk in de Nederlandse economie.

 

Jouw bedrijf is uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je?

NPEX is in staat om voor mooie Nederlandse ondernemingen financieringen op te halen tussen de € 1 miljoen en € 10 miljoen. Wij hebben inmiddels mooie voorbeelden van ondernemingen die met het kapitaal dat zij verkregen hebben via NPEX enorm groeien. Dankzij die investeringen kunnen zij innovaties realiseren.

Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Ik kom in contact met ondernemers die met veel passie over hun onderneming vertellen. Het mooiste aan mijn vak is enerzijds deze ondernemingen te kunnen laten groeien en anderzijds ook het contact te hebben met particuliere en zakelijke beleggers die een deel van hun kapitaal investeren in deze mooie ondernemingen. Meer informatie? Kijk op https://www.npex.nl/

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist