Bourguignon nieuwe Automotive Partner van SC Cambuur

Automotive Partner

Ramon Bourguignon, algemeen directeur van Bourguignon, is blij met de overeenkomst: "Wij zijn er trots op dat we de Automotive Partner van SC Cambuur zijn met ons dealerbedrijf en onze lease maatschappij. Als Fries bedrijf gevestigd in Leeuwarden voelen wij ons verbonden met de club. Vanaf onze beginjaren zijn wij al trouwe supporter en sponsor van SC Cambuur. Dat we nu ook nog de functie van Automotive Partner mogen vervullen, maakt ons extra trots. De komende jaren doen wij ons uiterste best om de spelers en staf zo goed mogelijk bij te staan met onze service en Volkswagens.".

Ook Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur is blij met de samenwerking met Bourguignon: "Bourguignon is een betrouwbare en professionele partij, die net als SC Cambuur voor het allerhoogste gaat.".

Seizoenkaarthouders

In totaal levert Bourguignon 30 Volkswagens aan de voetbalclub. Spelers en staf rijden in diverse Volkswagens; Polo, Golf en Passat. Ook de seizoenkaarthouders van SC Cambuur worden niet overgeslagen. Zij kunnen rekenen op extra voordeel bij de aankoop van een nieuwe auto of occasion, service en onderhoudswerkzaamheden, en lease en verhuur.

Delen via

Vergelijkbare berichten