Buorkje en mear voor advies en begeleiding

Het is een turbulente tijd voor melkveehouders. Om klaar te zijn voor de toekomst is er de afgelopen tijd fors geïnvesteerd en zijn de bedrijven flink gegroeid. Om zo’n bedrijf te kunnen runnen, is keihard werken alleen soms niet voldoende. Dan is het prettig dat er een deskundig iemand meeloopt op het bedrijf en adviezen kan geven over de bedrijfsvoering en andere zaken.

Een agrarisch adviesbureau is niet bijzonder, de aanpak van Goasse Dijkstra wel. Buorkje en mear gaat een stap verder dan de reguliere adviseur. Dijkstra levert niet alleen een advies op maat, maar ondersteunt ook in de uitvoering daarvan.  Want juist daarin gaat het vaak fout, is zijn ervaring. “Een rapport komt in de la en de boer gaat door waar hij mee bezig was. Door hem te begeleiden bij de uitvoering van het advies en daarbij zo nodig op het bedrijf mee te werken, zorg ik er voor dat er ook echt iets met een advies wordt gedaan”, legt hij uit.

Dijkstra ziet zich niet zozeer als concurrent van de reguliere adviseurs van bijvoorbeeld banken en accountants, maar veel meer als verlengstuk. Waar het met het uitbrengen van een advies voor bank of accountant vaak ophoudt, begint de begeleiding door Buorkje en mear. Daarnaast kan Dijkstra ook vanaf het begin een eigen adviestraject opstarten.

Buorkje en mear is een jong bedrijf dat is gevestigd in Blauwhuis.

www.buorkjeenmear.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten