OF’s Duurzaamheidsevent: tempo maken!

Marjan Minnesma van Urgenda was spreker tijdens het OF Duurzaamheid Event voor Friese ondernemers

Marjan Minnesma Urgenda

“Nederland een voorloper?  Dat zou je misschien denken, maar kijk je naar wat we met z’n allen van tevoren hebben afgesproken  in Europa dan moet je concluderen dat we het slechter doen dan veel oostbloklanden. Op veel punten is Nederland het slechtste jongetje van de klas”, aldus Marjan Minnesma van Urgenda. Die er aan toevoegde toch optimistisch te zijn: “Energieneutraal? Het kan, wanneer we het echt willen.”

Ton F van Dijk van Leeuwarden-Fryslan 2018 was spreker tijdens het OF Duurzaamheid Event

Ton van Dijk Leeuwarden-Fryslan 2018

Een verhaal van geheel andere orde had Ton van Dijk van Leeuwarden-Fryslan 2018, beter bekend als Kulturele Hoofdstad. Een zaal met bijna 140 ondernemers toespreken; Van Dijk liet de kans niet lopen om de Friese ondernemers duidelijk te maken waarom ‘2018’ goed is voor de Friese economie. Hij kreeg bijval van Heleen Sonnenberg van Weduwe Joustra, een sponsor van het eerste uur. Zij onthulde en passant dat de ‘Beerenburg light’ die zij met speciaal 2018-etiket op de markt heeft gebracht een eigen naam zal krijgen: ‘Frysk’. “een mooi voorbeeld van hoe je als ondernemer zelf creatief kunt zijn en 2018 als een kans kunt verzilveren”, aldus Van Dijk.

Bekijk voor een sfeerimpressie en korte interviews over het event,  OF TV.

De middag werd mogelijk gemaakt door ondersteuning  van eventsponsors: Sijperda Verhuur, Powerfield, Joustra Herstoffering, Urgenda, Leeuwarden-Fryslan 2018, Sprog, sc Heerenveen, Connecting Hands en Beijk Catering. Lees het gehele verhaal, plus vele foto’s binnenkort in OF Magazine (off- en online), editie 4.

Delen via

Vergelijkbare berichten