Annet van der Hoek gast tijdens De Stijl Tour

Als politicus heb je een andere rol dan als directeur van een bedrijf, en als burgemeester of volksvertegenwoordiger heb je weer een andere rol. Natuurlijk moeten er knopen worden doorgehakt en soms moeten er beslissingen worden genomen die minder plezierig uitvallen voor mensen. Maar in al mijn functies loopt één rode lijn (en of je dat nu stijl noemt of gewoon normale omgang): dat mensen in hun waarde worden gelaten en met respect worden bejegend’.

Voormalig waarnemend burgemeester van de gemeente Ten Boer, Tweede Kamerlid PvdA en lid Provinciale Staten Friesland, Annet van der Hoek, bekleedde en bekleedt – naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Bureau De Bok – tal van bestuursfuncties.
Te noemen Raad van Toezicht Foppe Fonds, bestuurslid Peter de Grotefestival, bestuurslid operastichting Rixt en lid Raad van Inspiratie MVO SC Heerenveen.
Bovendien is zij lid van de Raad van Toezicht van de Koninklijke Vereniging van Leden van Nederlandse Ridderorden en Ledenraadslid van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland.

Als vennoot, mededirecteur en consultant van Bureau De Bok coacht en adviseert zij bij certificering in de gezondheidszorg, kwaliteitszorg, personeelsplanning en fusie- en reorganisatietrajecten. Tevens is zij onderzoeksleider Cliënttevredenheidsonderzoek in de zorg.

Op de stoel van De Stijl Tour wordt zij woensdag 21 maart vanaf 19.00 uur door gastheer Marc Stallinga en de VIP-relaties uitgebreid geïnterviewd over haar stijl van samenwerken en verbinden.

Delen via

Vergelijkbare berichten