Nieuwe eigenaren voor De Wijnimporteurs

Per 1 oktober 2023 mogen Robin Boekamp en Anne Claire Brouwer zich de nieuwe eigenaren van De Wijnimporteurs noemen. ‘We voelen ons vereerd om De Wijnimporteurs over te nemen en zijn vastbesloten om de erfenis van de broers Fokke en Ruerd van der Meer voort te zetten’, aldus Robin en Anne Claire.

De gerenommeerde wijngroothandel is opgericht in 2005 in Grou. Daarna heeft het bedrijf zich jaren in Sint Nicolaasga gevestigd, maar is vorig jaar weer verhuisd naar zijn roots. Het heeft grote naamsbekendheid gekregen door het uitbrengen van hun eigen label Frison.

De Wijnimporteurs

Met veel enthousiasme en een groeiende passie voor het vak zijn Robin en Anne Claire dit jaar toegetreden tot De Wijnimporteurs familie. In deze periode hebben zij bewezen dat zij over de juiste kennis, ervaring en positieve energie beschikken om De Wijnimporteurs verder te brengen in de toekomst. ‘Wij zijn trots op de samenwerking met een paar van de beste wijnhuizen. En natuurlijk supertrots op onze eigen Frison-familie’.

De overname brengt geen grote veranderingen met zich mee. De kenmerkende Friese nuchterheid blijft behouden. Evenals het motto: ‘Een kwaliteitswijn hoeft niet duur te zijn, maar dan moet je wel goed zoeken’. Fokke blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf. Naast dezelfde uitstekende service en kwaliteit, kunnen klanten ook rekenen op nieuwe ideeën en verrassende wijnkeuzes. Robin en Anne Claire kijken er enorm naar uit om hun enthousiasme en passie in wijn verder uit te breiden.

Vergelijkbare berichten