Nieuwe uitbaters Hotel Oostergoo in Grou

Vanaf 1 april 2023 zijn Martine en Willem Karel Hirschfeld de nieuwe uitbaters van Hotel Oostergoo in Grou, het oudste watersporthotel van Friesland. Dit ondernemersechtpaar leidt al sinds 2011 met succes Hotel Nassau Bergen in Bergen aan Zee. Samen met vastgoedinvesteerder Bastiaan Smit hebben zij zowel Hotel Oostergoo als het aangrenzende café d’ oude Oost gekocht.

De overname van Hotel Oostergoo en café d’ oude Oost is voor de Hirschfelds een nieuwe uitdaging. Zij hebben aangegeven dat zij de authentieke sfeer van het hotel en het café willen behouden en verder willen uitbouwen. Het echtpaar is vastbesloten om hun gasten een onvergetelijk verblijf met een persoonlijke en gastvrije ervaring te bieden. Hotel Oostergoo, nu een zus van Hotel Nassau Bergen, is gericht op de bezoeker die van de kust of de Friese meren houdt.

Oude team blijft

Alle medewerkers blijven werkzaam binnen het Hotel Oostergoo en café d’oude Oost. Zij zijn net zo enthousiast als de vorige uitbaters Annemarie en Marcel Oost en zetten zich volledig in voor de nieuwe eigenaren en hun frisse visie.

De Hirschfelds kijken er naar uit om hun ervaring en passie in te zetten voor Hotel Oostergoo en café d’ oude Oost en om gasten te verwelkomen in het prachtige Friesland.

Vergelijkbare berichten