De week van: Adine Faber-Versluis (Money Mind Academy)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag werpen we een blik op de week van Adine Faber-Versluis, financieel expert bij Money Mind Academy.

Waarin onderscheiden jullie je?

In de combinatie van je geldstrategie, mindset en persoonlijke energie op één lijn krijgen. Als het om geld gaat, dan wordt vaak alleen naar de cijfers gekeken, terwijl de blokkade (en daarmee de oplossing) vaak op een dieper niveau ligt. Ik help dat zichtbaar te worden én zorg voor een praktische vertaalslag naar stroming in je gel den business.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De kwartjes bij klanten zien vallen en de doorbraak die ze vervolgens hebben. Dat geeft zó veel voldoening!

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar wil ik dat mijn bedrijf niet alleen impact heeft bij ondernemers, maar ook op scholen en in het bedrijfsleven. Ik denk dan bijvoorbeeld aan lesprogramma’s en financiële fitheid van medewerkers. Daarnaast wil ik tegen die tijd 1000+ ondernemende vrouwen helpen via Ontwikkel JOUW Money Flow.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Kiezen, dat is een uitdaging 😉 Ik kijk het meest uit naar de gesprekken die ik komende week heb met verschillende scholen.   

En waarom?

Binnenkort komt de overheid met ondersteuning voor financiële educatie in het (voortgezet en middelbaar beroeps-) onderwijs, waardoor de docententraining die ik samen met een onderwijsspecialist heb opgezet voor scholen gratis toegankelijk kan worden. Ik zie de impact nu al voor me, dus hoop op veel enthousiaste deelnemende scholen.

Vergelijkbare berichten