De week van Albert Aukes (Transpirit BV)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Dat vragen we in de korte rubriek ‘De week van Albert Aukes, Transpirit BV.’

Waarin onderscheiden jullie je?

We bruisen van energie en enthousiasme, zijn zeer gedreven creatieve professionals, en nauwgezet in wat we doen.

Vraagstukken op het gebied van samenwerken, leiderschap, de ontwikkeling van mensen pakken we op een zeer directe manier op in samenspraak met onze opdrachtgever. We gaan recht op het doel af op een vrij provocatieve manier. We brengen lichtheid, humor en diepgang aan, bij alle mogelijke vraagstukken, dus ook bij serieuze en zware. We zijn gespitst op het vinden van oplossingen en activeren iedere deelnemer om volop mee te participeren daarin. Het vraagt ook best wat lef van onze opdrachtgevers om met ons in zee te gaan want we vragen veel inzet.

Mensen die wij coachen vanuit een organisatie laten wij ook altijd deelnemen aan een groepstraining “De Energiemotor” zodat wij deze mensen ook zelf meemaken in de interactie met anderen. Vaak zien we dan zaken die er in een één op één gesprek niet uitkomen. Onze coaching is er op gericht mensen weer beter in hun eigen baan te laten functioneren.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Op het moment dat een organisatie na onze interventies weer draait als een tierelier.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dat ik nog steeds van toegevoegde waarde ben en dat mijn klanten ons nog beter kunnen vinden voor hun vraagstukken.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Komende week heb ik een tweedaagse met een team projectontwikkelaars. Zij hebben even een zetje nodig om elkaar beter te vinden en slimmer samen te werken. Ik verheug me er op dat ze na afloop van de training met blije gezichten en veel inspiratie naar huis rijden om de week erop direct met het geleerde aan de slag te gaan.

En waarom?

Dan weet ik dat het impact heeft wat we doen.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Luister vooral naar je klanten en maak van je klanten fans.

Albert Aukes, Transpirit BV

Vergelijkbare berichten