Feestelijke heropening Restaurant ‘t Witte Huis Donkerbroek

Volgens eigenaar Dennis Dijkstra geen overbodige luxe: “Toen ik het restaurant enkele jaren terug overnam van mijn vader was de inrichting al erg gedateerd. Maar goede plannen kosten tijd. Ik ben er trots op dat ik nu samen met mijn medewerkers ‘t Witte Huis weer helemaal in de tijd heb gezet. Vooral onze vaste gasten zullen zeer verrast zijn door de enorme verandering”.

De verbouwing is uitgevoerd naar een ontwerp van architect Frits Hardon en uitgevoerd door InRis. De zalen werden enkele maanden terug al helemaal gerenoveerd en volledig voorzien van audiovisuele apparatuur, zodat aan alle eisen van modern vergaderen wordt voldaan. Voor de nabije toekomst staan ook de toiletten en de grote feestzaal op het verbouwingsprogramma. 

  

Maar niet alleen het interieur ging op de schop. ‘t Witte Huis introduceert binnenkort ook een nieuwe innovatieve menukaart. Namelijk ééntje die altijd bij de tijd is. Dagelijks past men samen met de koks de inhoud van de menukaart aan op dagverse gerechten en de variatie van verse groenten. Want gezond en vers eten vindt chefkok Foppe Helder erg belangrijk. “Naast de van oudsher bekende gerechten gaan we in de toekomst veel meer variatie brengen. Een leuke uitdaging voor onze koks en spannend voor onze gasten”.

Delen via

Vergelijkbare berichten